Gallery

Ildhjulet

Ildhjulet er vores specialitet og egen opfindelse. Vi har ikke fundet ud af hvorfor andre ikke bruger dette instrument, men muligvis er det fordi der ikke er andre der er tossede nok. Man får MEGET varme fingre af det, og når det går galt, så kan det mærkes. Lars tror […]

Read More

View More
Ildhjulet

Fakir

Fakirnumre er en fast del af ildshowet. Der brændes hår af arme, bryst, ben og …. (jeg har lovet ikke at sige mere). Gør det ondt? Nej, eller kun når det går galt. Efter mange års træning ved vi lige hvor langsomt vi kan bevæge faklen uden at brænde os. […]

Read More

View More
fakir

Ildspyning af Kasper

Ildspyning er noget af det mest facinerende ved et ildshow. Der kommer en enorm mængde ild meget pludseligt, og det har en meget stor effekt.  

View More
Ildspyning

Ilddans

I et ildshow kan også indgå ilddans. Det kan være meget poetisk hvis lavet til den rette musik.Ilddans kan laves enten med swingpoi eller fakler.  

View More
ilddsan

Reb med ild i?

Et par stykker tov med ild i?? Det kan give en fantastisk effekt hvis de bliver brugt på den rette måde.

View More
swingpoi

Swingpoi

Kasper er vores ekspert i swingpoi. Han bruger dem også som motion, og publikum bliver hevet med og får også en gang motion under showet, dog uden ild.

View More
swingpoi

Jonglering

En del af vores show indeholder også jonglering. Her gøres det med bolde, og de har det med at blive temmelig varme!

View More
Jonglering

Harmonisk ild

Ilddans kalder vi det når der på denne mådes leges med ilden, og laves fascinerende figurer. Her er det Sofie der viser frem. Hun er nogle gange med til specielle shows.  

View More
Ilddans

Akrobatik

Akrobatik er også en fast del af vores show. Om det lige er hinanden eller en fra publikum vi ender på skuldrene af, er aldrig til at vide.

View More
Dobbelt ildspyning

Middelalder show

Vi har tit optrådt til middelalder arrangementer. Til dette show tilpasses både vores kostumer og rekvisitter til at svare til omgivelserne. Ilden er stadig det centrale i vores forestilling. Dog får vi lidt mere præg af en nar, hvilket nogle mener er passende.  

View More
Middelalder show

Sjippe på ethjulet cykel

Lars er flerårig verdensmester på ethjulet cykel, så det er ganske naturligt at denne cykel også finde ved til dette show. Her sjippes på ethjulet cykel. Det er ikke så svært at stå der i midten og hoppe, men problemet kommer når man skal ud, for det skal helst ske […]

Read More

View More
Sjip på ethjulet

Ilddanser

Det er ikke altid let at lave ildshow med langt hår, men når det fra naturen er rødt, så hjælper det lidt. Ild kan lave nogle flotte former i mørket. Det udnytter vi meget i shows.

View More
Ilddanser

At sluge ild

Smager ild godt? Faktisk ikke, men vi tilføjer gerne lidt jordbærsmag så vi ikke går og bøvser røg og sod hele aftenen. Lars ynder at slukke faklen i munden lige efter han har spyet ild i lange baner. Det giver et sus blandt publikum, for han har lige haft noget […]

Read More

View More
Sluge ild

Fakiren

Kasper har aldrig hår på benene. De bliver taget af på arbejdet. Det lugter! men jeg tror dog røgen lugter mere.

View More
Brænder ben